Ny organisasjon - samme konsept!

Øyvind Lillehagen og Fredrik Mandt har drevet Expedition Amundsen og Hardangervidda Marathon i 2012. Deres siste arrangement i Xtremeidfjord var årets utgave av Expedition Amundsen. De to er bosatt på Østlandet, men har jevnlig vært i Eidfjord de siste 2 årene.

Foto: Kai-Otto Melau
Skrevet 19.06.2013 15:17

- Først og fremst er Eidfjord et tettsted med mye mot. Xtremeidfjord er et ganske annerledes prosjekt, men vi tror at både lokalt næringsliv og Eidfjord ser potensialet i denne typen nisjearrangementer. - De frivillige funksjonærene har vært fantastiske, de har stilt opp på lange og krevende arrangementer, det står det stor respekt av. Uten de frivillige ville dette prosjektet vært helt umulig å gjennomføre, sier Mandt og Lillehagen. - Vår periode som prosjektledere ble avsluttet 1. mai iår, vi tror en lokal organisasjon raskt vil forstå hvor spennende dette prosjektet er. - Siden vi nå selv kan ta på oss startnummer i Eidfjord er det stor sannsynlighet for at vi blir å se i og rundt Eidfjord også fremover, avslutter Mandt og Lillehagen. 

- Xtremeidfjord skal fortsette å blomstre, vi har veldig snart klar en spennende lokal organisasjon rundt Xtremeidfjord, sier Marit Stadheim i Destinasjon Eidfjord. - Vi gleder oss stort til Hardangervidda Marathon 2013 og gleder oss over en stor økning i antall deltagere før årets løp. 

Legg inn kommentar