Åsnes Expedition Amundsen med ny tittelsponsor

Det er med stor glede vi kan presentere Åsnes som ny tittelsponsor for Åsnes Expedition Amundsen. Samtidig går Brynje of Norway inn som hovedsponsor.

Foto: Kai-Otto Melau
Skrevet 24.01.2017 14:42

Åsnes Expedition Amundsen kalles ofte «verdens hardeste skirenn» og går av stabelen 2. – 5. mars 2017. Den dag i dag benyttes den aktuelle ruta til forberedelser for ekstreme polarekspedisjoner. Deltagerne krysser Hardangervidda med pulk, enten alene eller som lag med to eller tre deltagere. Ruta er verken merket eller oppkjørt, men deltagerne må innom sjekkpunkter underveis.
Åsnes har vært med helt siden oppstarten av løpet og har vært en viktig og trofast partner hele veien. En treårig avtale er nå signert og løpet blir nå offiselt til «Åsnes Expedition Amundsen».

"Åsnes har vært delaktig i Expedition Amundsen siden oppstarten i 2010 og for oss er det ekstra hyggelig at vi nå også er tittelsponsor for Åsnes Expedition Amundsen. Vi gleder oss over at vi fortsatt kan være med å utvikle verdens hardeste fjellskiløp", sier Frank Juklestad i Åsnes.

Brynje of Norway

Samtidig går også Brynje of Norway inn som hovedsponsor de neste to årene. Brynje er en solid norsk produsent med lange tradisjoner som samsvarer godt med Åsnes Expedition Amundsen.

"Brynje of Norway vet hva ordet ekspedisjon betyr. Gjennom en årrekke har vår bekledning holdt eventyrere tørre, varme og trygge. Idag er det neppe noen andre som har flere Grønlandskryssinger og Poler enn oss. Vi gleder oss til å føle på spenningen, slitet og mestringen sammen med alle involverte i Expedition Amundsen", sier Anders Ribbing Siemensen fra Brynje of Norway.

For Xtremeidfjord som arrangør betyr dette at vi kan tenke langsiktig og jobbe med å utvikle løpet sammen med to ledene norske produsenter. Vi er utrolig stolte og ser fram til et fruktbart samarbeid.